Zesde cd- en platenbeurs in ’t JAC in Middelharnis

Foto: PR Flakkee Records

Muziek liefhebbers kunnen bun hart weer ophalen. Op zaterdag 30 april is er namelijk weer een cd- en platenbeurs in Middelharnis!

Door Sam Fish

Van 11.00 tot 17.00 uur worst het Jongeren Activiteiten Centrum (JAC) omgetoverd tot platenwalhalla. Twaalf standhouders staan daar dan met muziek waar iedereen blij van wordt. “Er is echt van alles wat,” vertelt mede-organisator Jan Ossenblok van Flakkee Records. Zijn platenzaak is te vinden in Stad aan ’t Haringvliet. “Oude muziek tot moderne muziek en alle genres die je je maar kunt voorstellen. Iedereen die graag muziek luistert wordt blij van de beurs.”

Zesde editie

Het is alweer de zesde keer dat de beurs wordt georganiseerd. “In 2020 was ons 5-jarig jubileum. Die kon op het nippertje doorgaan, want een dag later ging het hele land op slot. Daar hebben we echt geluk mee gehad,” vertelt Jan. “Vanaf dat moment hebben we twee jaar niets kunnen, dus ik ben heel blij dat we weer mogen!”

En jij kunt daar dus gewoon bij zijn. De entree voor de cd- en platenbeurs is helemaal gratis. Popstichting Jailhouse zorgt ervoor dat de bar de hele dag goed gevuld blijft voor de gasten. En tussendoor worden er platen gedraaid als achtergrondmuziek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen