40 Houten borden met boekjes vol eilandinspiratie

Foto: Eilandmarketing Goeree-Overflakkee

We wonen hier op een prachtig eiland waar veel moois te zien is. Maar vele inwoners hebben het nog nooit in het echt gezien. Daar komt nu verandering in!

Op verschillende plekken op het eiland staan sinds deze week houten borden met eilandinspiratie. Op de borden vind je 9 verschillende gratis miniboekjes. Die zijn gevild met uiteenlopende onderwerpen en thema’s. Hiermee wil Eilandmarketing Goeree-Overflakkee inwoners en bezoekers inspireren. Uiteraard wordt je met de boekjes ook geïnformeerd. En de boekjes fungeren ook als uitnodiging om het hele eiland te ontdekken.

De boekjes

De boekjes zijn gemaakt op pocket formaat, zo kun je ze makkelijk overal mee naartoe nemen. In de boekjes staan tips die inspireren om eens verder te kijken. Ze gaan over fietsen, cultuur, shoppen, natuur, uiteten gaan, watersport en strandactiviteiten. Daarnaast heeft ook een aantal specifieke attracties en arrangementen een plekje gekregen. Zo komen A Seal in Stellendam, het Streekmuseum in Sommelsdijk en de Landrover Experience terug op het bord.

De boekjes worden twee tot drie keer per jaar vervangen. Ze zijn dan aangevuld met actuele en seizoensgerelateerde onderwerpen. De borden zijn te vinden bij diverse accommodaties, winkels en horeca op het eiland. Je kunt de boekjes ook halen bij het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen