Bibliotheek komt met cursus en filmavond

Foto: Pixabay; Niekverlaan

De Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta probeert altijd dingen te organiseren die voor een grote groep mensen interessant zijn. Nu komen ze met een cursus en een film.

Elke maand worden tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. De volledige agenda hiervoor is te vinden op de website van de bibliotheek. Daar kun je je meteen aanmelden, maar dat kan ook aan de balie bij een bibliotheek bij jou in de buurt.

Voor de komende maand staat er een cursus Klik & Tik voor de tablet op het programma. Daarnaast kun je in Ouddorp kijken naar de film ‘The Father’.

Cursus Klik & Tik tablet

Zou je meer willen doen met de tablet, maar weet je niet zo goed hoe dat werkt? Of misschien ken je wel iemand die wel wat extra tablet-kennis kan gebruiken. Dan komt deze beginnerscursus Klik & Tik tablet goed van pas! Tijdens deze cursus leer je op je eigen tempo, met je eigen tablet te werken. Van wifi instellen tot een internetpagina bezoeken. En van foto’s maken tot een spelletje spelen. Je tablet heeft straks geen geheimen meer voor je!

De cursus bestaat uit vijf lessen en start op vrijdag 1 april. Elke les duurt van 10.00 tot 12.00 uur en wordt gehouden in de bibliotheek van Middelharnis. De cursus is gratis, maar vooraf aanmelden is wel verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel met 06 25 50 89 91. Aanmelden via de balie van de bieb kan natuurlijk ook.

Biebfilm ‘The Father’

Op woensdag 6 april draait om 20.00 uur de film ‘The Father’ in strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. ‘The Father’ is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins laat je geen moment los!

De toegang bedraagt 5 euro voor leden en € 7,50 voor niet-leden. Tickets hiervoor zijn verkrijgbaar via de website van de bibliotheek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen