Een avondje uit met wijn en cabaret in Houten Kaap

Foto: PR Aimabele Schoften

Er staat weer een avond cabaret gepland in Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. Dit keer staan er ook extra goede wijnen op het menu!

Op zaterdagavond 5 maart spelen de Aimabele Schoften de voorstelling ‘Wijncabaret’. Deze avond wordt de wijn verzorgd door wijnimporteur Halve Maan uit Stellendam.

De Aimabele Schoften zijn liefhebbers van het leven. Daar hoort ook met regelmaat een goed glas wijn bij. Dat zij over dit goddelijke vocht een muzikaal cabaret hebben gemaakt is dus niet verwonderlijk. Izak, Ferdinand en Marcel bekijken de wijn van meerdere kanten. Een ode wordt zomaar afgewisseld met een afkraker. Er komt een oom voorbij op feestjes die interessant doet over wijn. Wat moet je zeggen als je een glas aangeboden krijgt? Wanneer sla je de plank mis?

Wijn en vrouwen

Er blijken ook een aantal lijntjes te lopen tussen wijn en vrouwen. Opmerkelijk. Wat weten we eigenlijk over wijn En wat valt er nog te leren? Frankrijk komt voorbij, het vinologisch basisland. Er valt zelfs een fles te winnen! Het publiek wordt uitgedaagd om zelf druiven te gaan stampen. Er zijn verhalen en er is muziek, goede teksten horen daar ook bij. Allemaal geschreven met een mooie fles binnen handbereik.

Halve Maan

Zoals gezegd wordt de wijn deze avond verzorgd door de Halve Maan uit Stellendam. Zij staan bekend om de beste kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Argentinië, Zuid-Afrika en Australië. De wijnen voor deze avond zijn persoonlijk geselecteerd door wijnliefhebber Jaco van Splunder.

Een ticket is te koop via de website van het Strandtheater. Bij de tickets zitten drie wijnen inbegrepen. “Ik drink nooit meer dan genoeg voor me is,” is het motto van de Schoften.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen