Danscafé Le Bateau sluit definitief haar deuren

Foto: Google Streetview

Danscafé Le Beteau, ook wel bekend als ‘Lub’ heeft aangekondigd haar deuren definitief te sluiten. Dat maakt het team bekend via Facebook.

Door Sam Fish 

“Na een lang en zinloos gevecht van 2 jaar hebben wij besloten om met Le Bateau te stoppen,” schrijven ze. “Namens heel het team van Lub willen wij jullie erg bedanken voor alle mooie dagen en nachten die wij met jullie mochten beleven. We hadden het graag anders gezien, maar helaas zijn er geen andere mogelijkheden meer.”

Het bericht, dat onderaan dit bericht te lezen is, wordt ontvangen met bedroefde en geschokte reacties. Velen zien een stukje nostalgie verdwijnen. Maar ook nóg een uitstapje minder voor de jeugd. De oproep is dan ook vooral om er iets voor in de plaats terug te brengen. De tijd zal het leren of daar animo voor is onder de ondernemers. Lub bedankt in ieder geval speciaal de DJ’s en beveiliging. “En vooral jullie als geweldige gasten,” sluiten ze de post af. “Jullie hebben het elk weekend weer tot een fantastische en veilige avond gemaakt.”

Niet meer dansen

Met het sluiten van Lub verdwijnt de mogelijkheid om te dansen op het eiland. Feestcafé de Kreek in Ouddorp sloot al eerder haar deuren en dus is het gedaan met de feestjes. Er is natuurlijk nog genoeg horeca om naartoe te gaan, maar een echte dansclub is op het eiland nu niet meer te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen