Speelgoedwinkel Houten Aap heropent haar deuren!

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Op zaterdag 19 februari heropent de Speelgoedwinkel Houten Aap, gelegen naast het bekende Strandtheater Houten Kaap. Dat vraagt om een feestje!

Tijdens dit feest kunnen kinderen gratis speelgoed testen en meedoen met leuke activiteiten. Denk aan een workshop ballonvouwen, schminken en knutselen. De dag eindigt met een leuke speelgoedloterij. Daarbij kan het creatieve speelgoed wat in de winkel verkocht wordt ook gewonnen kan worden.

Duurzaam, verrassend en creatief

Met een speciale selectie van duurzaam, verrassend en creatief speelgoed wil de Houten Aap een heel andere speelgoedwinkel zijn dat de bekende winkels in de omgeving. De speelgoedwinkel let bij de inkoop op de originaliteit, kwaliteit en herkomst van speelgoed. Een deel van het assortiment is gemaakt van gerecyclede materialen.

De winkel ligt midden in het bekende recreatiegebied Ouddorp Duin. Het biedt daardoor ook speelgoed aan voor toeristen. Daarnaast speelt de winkel ook in op het slechte weer wat helaas ook mogelijk is tijdens de vakantie Ouddorp. Vele knutsel- en tekenspullen zijn er te koop. De initiatiefnemer maakt unieke knutselpakketten met (industriële) restmaterialen. Al deze materialen worden voor je geknipt, gesorteerd en ingepakt door volwassenen met een (lichamelijke en) verstandelijke beperking.

Kinderfeestje

Het is ook mogelijk om met deze originele knutselpakketten een kinderfeestje te vieren. Dat kan in het theater of je haalt de dozen op voor thuis. Naast de knutselfeestjes organiseert de Houten Aap nog vele andere kinderfeestjes, met outdoor- en strandactiviteiten, theater en dansen.

Vorig jaar juni is de speelgoedwinkel Houten Aap al geopend. Dat gebeurde tegelijk met de opening van de nieuwe minigolfbaan Ouddorp Duin. Wegens succes is de winkel deze winter een stuk groter geworden en is het aanbod veel ruimer opgezet. Daarnaast is besloten een webshop te starten, waar al het speelgoed ook online te kopen is. De webshop houtenaap.nl wordt ook op 19 februari in het theater gelanceerd. De activiteiten tijdens deze feestelijke dag starten om 11.00 uur en duren tot 16.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen