Een monsterlijke voorstelling in de Houten Kaap!

Foto: Lemniscaat

Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp maakt zich klaar voor de eerste kindervoorstelling van het jaar met een voorstelling van ‘Maar eerst ving ik een monster’.

Het belooft een feestje te worden op zaterdag 12 februari. Om 11.00 uur staat poppenspeler Jogchem Jalink op het podium. Maar dat doet hij niet alleen. Hij heeft een enorme groep prachtige en vrolijke monsterpoppen meegebracht. De voorstelling is gebaseerd op het prentenboek van het jaar, geschreven door Tjibbe Veldkamp.

Maar eerst ving ik een monster

Het prentenboek is een echt boek om te lezen voordat je naar bed gaat. Het is namelijk maar kort, want je moet naar bed. Maar eerst ving je een monster. En zo is ook deze voorstelling bedacht.

Ik moet gaan slapen, het licht gaat uit.
Maar eerst… doe ik een voorstelling.
Een voorstelling over monsters.
Geen enge monsters natuurlijk!
Leuke en grappige monsters.
Grote monsters. Kleine monsters.
Pluizige monsters in alle kleuren van de regenboog.
En allemaal willen ze meedoen met de voorstelling!
Maar dan moet ik ze eerst vangen.
Dus slapen…? Dat komt later!

Jogchem Jalink

Poppenspeler Jogchem Jalink heeft al diverse voorstellingen op zijn naam staan. Denk aan ‘Coco kan het!’ en ‘Gonnie en Vriendjes’. Maar ook ‘Sesamstraat’ en ‘De Boterhamshow’ op tv! De prachtige poppen en Jogchems fenomenale spel maken de voorstellingen een feest om naar te kijken.

Na de voorstelling staat de limonade klaar en mag je je eigen monster knutselen. Door de huidige maatregelen is er maar plek voor een beperkt aantal volwassenen. Het is dus belangrijk om niet te lang te wachten met reserveren. Dat kan op de website van de Houten Kaap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen