Wensboom in Ouddorp voor Make-A-Wish Nederland

Foto: Make-A-Wish Nederland

Ouddorp Centrum is weer helemaal omgetoverd in winterse sferen. Er staan bijna 100 kleine kerstbomen in het centrum en een grote boom voor het Raadhuis. En dat is er niet zomaar één.

De grote boom wordt dit jaar omgetoverd tot wensboom. De ondernemers zetten zich dit jaar in voor Make-A-Wish Nederland. Elke dag horen gemiddeld drie families in Nederland dat hun kindje een ernstige en soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap en die impact is moeilijk voor te stellen.

Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen de 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die hen sterker maakt. Iets dat vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen ze door samen hun allerliefste wens uit te laten komen. En daarvoor zamelt Ouddorp Centrum dit jaar geld in met een wensboom.

Wensboom

Nu denk je misschien ‘Wat kan een grote kerstboom daar dan aan toevoegen?’. Simpel. Voor € 2,50 kun jij een kerstbal kopen die door ondernemers is gemaakt. Meer doneren kan natuurlijk altijd. De kerstballen zijn te koop bij Bruna Ouddorp, In de Keulse Pot, Salon Numio, Modestudio Le Joujou en Eterij de Ring.

Op de kerstbal schrijf je wie je een leuk cadeaupakket toewenst. Je wenst dus iets voor iemand anders. Deze ballen worden in de grote boom voor het Raadhuis gehangen. En op kerstavond worden er vier ballen uitgekozen. De mensen die op de kerstbal staan, winnen een cadeaupakket. Zo maak je iemand anders blij met een mooi pakket én steun je een goed doel. De opbrengst voor de ballen gaat namelijk volledig naar Make-A-Wish.

Uiteraard is het ook mogelijk om een donatie te doen zonder een bal te kopen. Dit kan via een open Tikkie. Scan de code onderaan dit bericht en doe een donatie. Dit kan al vanaf 1 euro per Tikkie.

Tikkie Make-A-Wish Nederland 1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen