Dit is de Bestseller Top 60 van week 48 in 2021

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 48 in 2021.

Het boek ‘Amalia’ van Claudia de Breij blijft populair. Vorige week kwam het op nummer 1 binnen in de lijst en daar staat het deze week nog steeds. De biografie over de prinses, die volgende week 18 jaar wordt, houdt daarmee een nieuwkomer op de tweede plek.

Die tweede plek wordt nu dus gevuld door het boek ‘Chansons!’ van Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps. Het boek is vernoemd naar hun gelijknamige tv-programma over Franse zangers en liedjes. De derde plek in de lijst is weer voor Charlie Mackesy’s ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Claudia de Breij – Amalia
  2. (-) Matthijs van Nieuwkerk & Rob Kemps – Chansons!
  3. (6) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  4. (5) Lale Güle – Ik ga leven
  5. (3) Annejet van der Zijl – Fortuna’s kinderen
  6. (4) Maike Meijer – Wen er maar aan
  7. (8) Samuel Bjørk – Sneeuwwit
  8. (13) Hendrik Groen – Rust en Vreugd
  9. (7) Jan Dijkgraaf – Erica
  10. (18) Lucinda Riley – De liefdesbrief

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Cookieinstellingen