Arjanne Hameeteman publiceert haar eigen biografie

Annegreet (links) en Arjanne bij de boekpresentatie.
Foto: PR Arjanne Hameeteman

Arjanne Hameeteman runt samen met haar man Visspecialist Hameeteman in Ouddorp. Maar dat is lang niet alles wat ze doet.

Arjanne werkt niet alleen met vis, ze heeft ook haar eigen bedrijf onder haar eigen naam. Het is een bedrijf met lifestyleprogramma’s om mensen op weg te helpen naar een duurzaam en gezonder leven. Dit doet ze samen met sportcoach Annegreet van der Weele.

Dat helpen doet ze aan de hand van veel eigen ervaring en een enorme hoeveelheid passie. Ze heeft gaandeweg haar eigen methode ontwikkeld. Daarmee helpt ze mensen in heel Nederland en België om een gezondere versie van henzelf te worden.

Boek

Arjanne staat, nu meer dan ooit, zelfverzekerd in het leven en ze straalt als geen ander. En dus vond ze het tijd worden om een boek te schrijven. Dat stond al geruime tijd op haar bucketlist en nu is het eindelijk zover. Zelf geschreven en zelf gepubliceerd: ‘Naar de gezondere versie van mijzelf’. Met dit boek is een droom in vervulling gegaan.

Haar boek is een emotionele en aangrijpende biografie. Ze vertelt hierin over haar eigen reis naar de gezondere versie van haarzelf. Ze woog ruim 180 kilo en wilde er minstens 100 kilo vanaf hebben. Ze bezocht diverse diëtisten, deed enorm veel pogingen om af te vallen en besteedde veel geld aan afslankpillen en andere methodes. Maar niets hielp. En dus besloot ze om het roer in haar leven om te gooien.

Hoe haar dat is gelukt is te lezen in het boek. Ze vertelt wat haar houvast is en hoe de weg naar een gezonder leven was. Daarnaast geeft ze tips en advies, maar ook heerlijke recepten. Zo staan er bijvoorbeeld weekmenu’s in die gebaseerd zijn op haar programma’s. “Als ik het kan, kan jij het ook,” zo zegt ze zelf.

Overal te koop

Afgelopen weekend was de lancering van het boek in strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. Hoe dat allemaal was zie je in de video op haar Facbeookpagina. En vanaf deze week gaat Arjanne het land in en zelfs naar België om haar boek te promoten. Het boek is online te koop in Arjanne’s eigen webshop. Daarnaast is hij ook verkrijgbaar bij een boekhandel bij jou in de buurt.