Een avond vol live muziek in Oude-Tonge

Foto: Stef Schellekens

Na maanden afwezigheid is het tijd voor echte live muziek. En wel in Hotel-Restaurant Lely in Oude-Tonge. Acting The Maggot geeft een optreden.

Deze band is één van de leukste Ierse feestband van Nederland. En op zaterdag 6 november komen zij naar Oude-Tonge om een feestje te bouwen. Ondanks het gebrek aan optredens heeft de band niet stilgezeten. Ze hebben zelfs meerdere keren de media gehaald door hun Ierse vertalingen van bekende nummers. Denk aan muziek van de Foo Fighters en Queens of the Stone Age die hun covers hebben gedeeld.

Groot publiek

Acting The Maggot kun je ook kennen van hun deelname aan het programma We Want More. Hoewel ze daar niet de finale hebben gehaald, maakten ze wel grote indruk op de jury. Die lieten weten dat ze de prijs voor beste entertainment zouden krijgen als die bestond.

De band trad eerder al op in België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Maar werden ook al gevraagd voor een toer door de hoofdstad van China. En ook in Ierland wordt hun muziek regelmatig gedeeld op grote platforms.

Ierse feestmuziek

Verwacht de mooiste, leukste en bekendste feest- en folksongs uit de Ierse muziekgeschiedenis. Muziek van The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly. Van mooie traditionele muziek tot opzwepende rock. Alle ingrediënten zijn aanwezig om in Oude-Tonge een geweldige Ierse avond te bouwen. Uiteraard zal ook het echte Ierse Guinness bier niet ontbreken.

Is dit echt iets voor jou? Bestel dan meteen je tickets bij Hotel-Restaurant Lely of via de website van Acting The Maggot. De kaarten kosten 13 euro per stuk. De zaal opent op zaterdag 6 november om 19.30 uur en de eerste set begint rond 20.15 uur.