Stichting Come Together locatie voor de Kuntskijk

Foto: Denise Giljam

De Kunstkijk van 2021 gaat door. En dit jaar is de stichting Come Together ook een van de deelnemende locaties van het evenement.

“In het voorjaar hebben we een aantal toffe online talkshows kunnen doen,” zegt Ines van der Drift. Zij is een van de initiatiefnemers van stichting Come Together. “We zijn blij dat we nu door kunnen pakken met een offline expositie van jonge kunstenaars!”

Exposities

Op 7 augustus zijn er op de locatie van stichting Come Together exposities te bewonderen. Hier kun je het werk bekijken van twee jonge kunstenaars. De locatie ervan is het pand van FrameWave aan de Boezemweg 16 in Oude-Tonge.

De jonge kunstenaars zijn Cheyenne van Alpen en Anika de Werk. Naast hun bestaande werk, kun je ze ook live in actie zien bij het maken van nieuw werk. Zo zal Cheyenne ter plaatse sneakers pimpen en Anika t-shirts.

Komt dat zien

Om langs te komen kun je jezelf vooraf aanmelden. Er kunnen namelijk niet te veel mensen tegelijk op de locatie zijn. Dit heeft alles te maken met de coronamaatregelen. Aanmelden kan daarom via de Facebookpagina en Instagram van Come Together. Hier wordt ook een winactie van gemaakt, dus houd die socials goed in de gaten.

De expositie zal worden omlijst door een muzikale bijdrage van Marilène Stolk en Devine Decadent, aka Rosita. Deze worden op schermen getoond, aangezien livemuziek niet is toegestaan. Op deze manier kan Come Together jonge muzikanten gewoon een podium blijven bieden.