Dit is de Bestseller Top 60 van week 25 in 2021

Foto: Afbeelding van Free-Photos via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 25 in 2021.

De boeken van de onlangs overleden schrijfster Lucinda Riley worden nog steeds goed verkocht. Alle zeven uitgebrachte delen van haar Zeven Zussen-reeks zijn terug te vinden in de top 60. Dat was vorige week ook al het geval. Het zeven de deel is de hoogst genoteerde. Deze is te vinden op de derde plaats van de lijst.

De rest van de top drie is alleen in volgorde veranderd. Het boek over Johan Derksen heeft de eerste plaats weer veroverd. Het boek Valse Getuige van Karin Slaughter is naar de tweede plek gezakt.

In de volledige lijst zijn er deze week maar liefst zes nieuwe titels te vinden. De top 10 daarvan zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (2) Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman – Derksen
  2. (1) Karin Slaughter – Valse getuige
  3. (3) Lucinda Riley – De Zeven Zussen: De zevende zus
  4. (9) Jo Besbø – Koninkrijk
  5. (7) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  6. (5) George Boellaard – Wij willen gangster worden
  7. (10) Tonke Dragt – De brief voor de Koning
  8. (22) David Baldacci – Dodelijk spel
  9. (8) Susan Smit – De heks van Limbricht
  10. (11) Lale Gül – Ik ga leven

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.