Slecht nieuws, Oranjepop gaat officieel niet door

Foto: Dick van der Veer

Het nieuwe jaar is net vijf dagen oud, maar we moeten helaas nu al slecht nieuws brengen. Oranjepop in Dirksland gaat dit jaar definitief niet door.

Aan de voorbereiding voor de vergunning ligt het niet. Die was nagenoeg helemaal rond. Maar de organisatie ziet ook dat we voorlopig nog niet van het coronavirus verlost zijn. Het gevolg? Geen vergunning voor Koningsdag op 27 april. “Dat is niet leuk, maar we begrijpen het allemaal,” laat de organisatie weten. “In 2019 was het de laatste keer, uitstel tot 2022 is drie jaar lang wachten op Oranjepop. Dat vinden wij een naar idee.”

Weerzienpop

De organisatie van Oranjepop doet daarom een wens, of eigenlijk meerdere wensen. Zo wensen ze iedereen dat er richting de tweede helft van dit jaar verandering komt in het niet kunnen afspreken met mensen. Ze wensen dat iedereen dat moment met elkaar te kunnen vieren als iedereen gevaccineerd is. Ze wensen ook dat er daarvoor een speciale feestdag komt, genaamd ‘weerziendag’. En daarbij hopen ze op gezellige weerzien-evenementen. En natuurlijk hoort daar dan weer een ‘Weerzienpop’ bij!

“Wij dromen nog even verder, maar wie weet komt het er echt van,” zeggen ze tot slot. “Hopelijk tot ziens op de eerste Weerziendag.”

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: ORANJEPOP 2021 GAAT NIET DOOR.
Vergunningvoorbereiding was nagenoeg…

Geplaatst door Oranjepop Dirksland op Donderdag 31 december 2020