Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Riet van Putten

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Film: Emma – Ouddorp

Op woensdag 2 december kun je in strandtheater Houten Kaap in Ouddorp een film kijken. Hier draait, in samenwerking met de bibliotheek, de film Emma. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de bibliotheek of via Houten Kaap. Tijdens de voorstelling worden uiteraard de richtlijnen van het RIVM aangehouden. Zo kan iedereen op een veilige manier van de film genieten.

Meer informatie

De beentjes van Sint Hildegard – Middelharnis

Op donderdag 3 december kun je in het Diekhuus kijken naar de Nederlandse film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ van regisseur Johan Neijenhuis. In deze film spelen onder andere Herman Finkers en Johanna ter Steege. Er is geen pauze en de bar is dicht. Mondkapjes zijn verplicht totdat je op je stoel zit.

Meer informatie

Sinterklaasspeurtocht – Sommelsdijk

Nog tot en met zaterdag 5 december kunnen kinderen meedoen aan de Sinterklaasspeurtocht van het Streekmuseum. Deze speurtocht leidt je door het oude centrum van Sommelsdijk. Deelname kost € 2,50 per kind en na afloop ligt er een cadeautje van Sinterklaas op je te wachten in de museumwinkel.

Meer informatie

Coronamaatregelen

Voor alle activiteiten gelden uiteraard de coronamaatregelen die zijn opgesteld door de overheid. Houd afstand tot andere mensen en blijf thuis als je gezondheidsklachten hebt. Blijf ook thuis als iemand uit jouw huishouden positief getest is op het coronavirus of de testuitslag nog afwacht.