Ook een miljoen euro verdeeld in Oude-Tonge

Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

Een grote verrassing voor de inwoners van Oude-Tonge. Op de postcode 3255 AE is 1 miljoen euro gevallen!

De 1 miljoen euro is de prijs van de SuperPostcodePrijs die wordt verdeeld onder de spelers in één straat. Vorige week viel die prijs nog in Stellendam, nu is Oude-Tonge aan de beurt. Om precies te zijn gaat het om de mensen in de Jozefdreef die meespelen met de Postcode Loterij.

In deze straat vallen 18 deelnemers in de prijzen. Zij verdelen onderling 1 miljoen euro, dit aan de hand van het aantal loten dat ze hebben. Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz bracht het feestelijke nieuws over. Dit deed hij via een videogesprek.

Mooie bedragen

De gewonnen bedragen variëren tussen de 47.619 en 95.238 euro. Zo hebben Annie en Huub samen 47.619 euro gewonnen. Zij zijn dan ook blij verrast met dit bedrag. “We willen heel graag een mooie reis naar Amerika maken als dat weer kan. Ook zouden we graag nog eens afreizen naar Nieuw-Zeeland. Dat vonden we zo’n prachtig land,” aldus het stel.

Ook Aad en Thea hebben gewonnen. Zij mochten een cheque van 95.238 euro in ontvangst nemen. “Heerlijk! We gaan van ons pensioen genieten en zijn volgend jaar 40 jaar getrouwd. Dan willen we iets speciaals doen,” laten ze weten. “Als het dan allemaal kan, maken we graag een mooie reis met onze kinderen en kleinkinderen.”

Onderweg naar de PostcodeKanjer

2020 is een raar jaar geweest en dat blijft zo tot zeker december. Om het jaar daarom goed af te sluiten komt de Postcode Loterij met de SuperPostcodePrijs. Van 5 oktober tot en met 27 december zetten ze koers naar 1 januari. Op dat moment valt ergens de hoogste PostcodeKanjer ooit; 54,9 miljoen.

Tot die tijd wordt er elke week 1 miljoen euro verdeeld op een winnende postcode. Alle spelende deelnemers in die postcode verdelen onderling 1 miljoen. Dit gebeurt uiteraard aan de hand van het aantal loten waarmee gespeeld wordt. Welk bedrag wordt gewonnen is dus afhankelijk van het aantal loten per postcode.

Oude-Tonge wint SuperPostcodePrijs 1 miljoen