Haal je kerstkaarten bij het Streekmuseum

Foto: Streekmuseum/Klazina de Bakker

Het duurt misschien nog even, maar bij veel mensen is het alweer kerst in hart en hoofd. En dus wordt het tijd voor kerstkaarten.

Door Sam Fish

En voor kerstkaarten kun je tegenwoordig overal wel terecht. Maar wist je dat het Streekmuseum nu haar eigen kerstkaarten verkoopt? En met een leuke Flakkeese tekst erop, dus leuker worden ze eigenlijk niet!

Kaarten

Het is lastig afspreken op het moment en voor veel mensen is het wereldje erg klein geworden. Dan is het juist extra leuk om een kaart te sturen en krijgen. Dus laten we dit jaar weer enthousiast de enige echte Flakkeese kerstkaart gaan versturen naar iedereen die er een moet hebben.

De kerstkaarten van het Streekmuseum zijn vanaf dinsdag 3 november te koop in de museumwinkel in de Kerkstraat in Sommelsdijk. Maar ook in de webshop van het museum kun je ze bestellen. De kaarten kosten € 2,50 per stuk, inclusief envelop. Je krijgt vijf kaarten voor € 11,50 en tien voor 20 euro.

Steun het museum

Het Streekmuseum heeft het zwaar te verduren gehad het laatste jaar. En dat wordt deze winter misschien nog wel erger, afhankelijk van de maatregelen. Met de koop van de kerstkaarten maak je daarom niet alleen de ontvanger blij, maar steun je ook het museum. Met de verkoop van de kerstkaarten, en natuurlijk alle andere Flakkeese producten, help je het museum de winterdoor. Zo komen ze hopelijk niet verder in de financiële problemen tijdens deze coronatijd.

Wil je weten wat er nog meer te koop is in de museumwinkel? Ga dan zeker eens een kijkje nemen of duik de webshop in via www.streekmuseum.nl.