Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Afbeelding van Hans Braxmeier via Pixabay

zEr is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Voor sommige activiteiten moet je je ook vooraf aanmelden.

Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Spaanse les – Middelharnis 

Wil je graag eens de Spaanse taal onder de knie krijgen voordat je weer op vakantie gaat? Dan kun je op maandag 24 augustus terecht in de bibliotheek van Middelharnis. Daar wordt van 10.00 tot 12.00 uur een workshop Spaanse Taal gegeven.

Dorpswandeling – Sommelsdijk

Ontdek Sommelsdijk onder begeleiding van een gids. Door de verhalen die worden verteld, komt de geschiedenis tot leven en ga je je omgeving met andere ogen bekijken. De dorpswandeling is op dinsdag en vrijdag van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Bingo – Middelharnis 

Op woensdagmiddag 26 augustus kan er weer gebingood worden in het wijkcentrum van Middelharnis. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel met 0187-48 33 66 (kies 6). De deuren openen om 12.30 uur en de eerste ronde start een uur later. Er worden negen ronden gespeeld voor € 5,- en je kunt voor € 1,- meespelen met het vluggertje. Ook is er tussendoor een verloting, de lootjes hiervoor kosten € 2,50 per stuk.

Workshop BoomWhackers – Middelharnis 

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud en vind je het leuk om op dingen te slaan? Dat is de workshop BoomWhackers misschien wel wat voor jou. Met BoomWhackers maak je namelijk muziek door op plastic buizen te slaan!

Filmhuis Fisherman’s Friend – Middelharnis 

Op donderdag 27 augustus draait in het Diekhuus de film ‘Fisherman’s Friend’ van regisseur Chris Foggin. De film begint om 20.00 uur en je krijgt vooraf een gratis consumptie.

Goeree Creatief – Goedereede

Zin in een creatieve avond? Dan moet je bij Partycentrum Oostdam in Goedereede zijn. In het centrum zijn regelmatig creatieve workshops te doen. Zo ook op donderdag 27 augustus van 19.00 tot 22.00 uur. Je mag je eigen handwerk meebrengen deze avond. Kosten zijn € 1,- per persoon.

Tuintjesmarkt – Dirksland en Melissant

Op zaterdag 29 augustus kun je zowel in Dirksland en in Melissant genieten van een leuke tuintjesmarkt. Ga lekker snuffelen in de dorpen en kijk wat voor pareltjes er worden aangeboden!

Openlucht bioscoop – Ouddorp

Sluit deze zomer af op een speciale manier op het plein van Ouddorp Duin. Op zaterdag 29 augustus wordt het plein namelijk omgetoverd tot openlucht bioscoop. Neem je eigen stoel, zitzak, dekentje en vrienden of familie mee en kom genieten. De film is helemaal gratis. Welke film er vertoond wordt is nog niet bekend.