Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Sam Fish

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Dorpswandeling – Sommelsdijk

Ontdek Sommelsdijk onder begeleiding van een gids. Door de verhalen die worden verteld, komt de geschiedenis tot leven en ga je je omgeving met andere ogen bekijken. De dorpswandeling is op dinsdag en vrijdag van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Bingo – Sommelsdijk 

In het wijkcentrum van Middelharnis kun je op dinsdag 19 augustus corona-proof bingoën. Om het echt corona-proof te maken moet je je wel vooraf even aanmelden. Dat kan via 0187-48 33 66 (kies 6). De bingo start om 12.30 uur.

Workshop natuurfotografie – Goedereede

Op woensdag 19 augustus kun je meedoen aan een workshop natuurfotografie in de Kwade Hoek. Na een korte introductie over digitale fotografie ga je direct aan de slag in de natuur. De workshop kost € 17,50 per persoon, bibliotheekleden krijgen € 2,50 korting. De workshop duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

Bloemen en planten festijn – Middelharnis

Op donderdag 20 augustus is het in de bibliotheek van Middelharnis een bloemen en plantenfestijn! Je gaat op onderzoek uit en gaat aan het einde naar huis met je eigen herbarium. De workshop is voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

Zomermarkt – Middelharnis

Geen Diekdagen dit jaar, maar op 21 augustus is er wel een speciale zomermarkt in het centrum van Middelharnis. Er worden genoeg maatregelen genomen om het allemaal veilig te laten verlopen. De markt duurt van 13.00 tot 21.00 uur.

JukeBoxBoys – Middelharnis

Heb je zin in een avondje muziek? Dan moet je op vrijdag 21 augustus in het Diekhuus zijn. Daar geven de JukeBoxBoys namelijk twee shows in de Rabobankzaal. Het zijn vier mannen die strak in pak heerlijke liedjes zingen.

Tuintjesmarkt – Nieuwe-Tonge

Op zaterdag 22 augustus kun je in Nieuwe-Tonge terecht voor een tuintjesmarkt. Van 10.00 tot 15.00 uur kun je snuffelen tussen tweedehands spullen in de voortuinen van het dorp. Wil je weten waar je allemaal moet zijn voor de kleedjes? Haal dan een plattegrond om bij de Burgemeester Overdorpstraat 18 of Burgemeester Sterkplein 17.

Beiaardconcert – Goedereede

Op zaterdag 22 augustus word je in Goedereede getrakteerd op een gratis beiaardconcert vanaf de Goereese Toren. Deze dag speelt Rien Donkersloot van 15.00 tot 16.00 uur.

Cookieinstellingen