We zijn niet in de running voor leukste uitje van NL

Foto: Sam Fish

Op Goeree-Overflakkee zijn, net als in de rest van Nederland, hele leuke dingen te doen. Toch denkt de ANWB daar dit jaar anders over.

Door Sam Fish

We hebben Zeehondenopvang A Seal, het Streekmuseum, Faunapark Flakkee en nog véél meer. Voorgaande jaren waren er dan ook verschillende uitjes op het eiland genomineerd voor de titel ‘Leukste uitje van Nederland’, een verkiezing van de ANWB. Faunapark Flakkee ging er in 2018 én 2019 zelfs vandoor met de prijs voor het leukste uitje van Zuid-Holland.

Prijs

Geen prijs voor Goeree-Overflakkee dus, maar misschien wel voor jou zelf. Als jij namelijk stemt op je favoriete uitje van Nederland, maak je kans op een dagje weg met het hele gezin. In totaal worden er vijf uitjes weggegeven. Je mag dan met vijf mensen naar een uitje in Nederland.

Nominaties

De nominaties staan gecategoriseerd per provincie, voor Zuid-Holland zijn dat er twaalf. Maar dus allemaal niet op ons mooie eilandje. We hebben ook Zeeland even bekeken, puur voor de zekerheid, maar ook daar is niets te vinden.

Wil je je stem uitbrengen en kans maken op een dagje weg voor vijf personen? Dat kan via de website van de ANWB. Wie weet doen we volgend jaar weer mee.

Cookieinstellingen