Goedemorgen, het is vandaag donderdag 11 juni

Foto: Afbeelding van Bessi via Pixabay

Het is vervelend om een gesprek stil te laten vallen door het gebrek aan gespreksstof. En wat is er nou gezelliger dan bijkletsen bij de koffieautomaat, als dat straks weer mag?

Door Sam Fish

We helpen je daarom graag een handje. Check dagelijks dit bericht en je gesprek zal voorlopig niet stilvallen. En nog beter: je hebt meteen het weerbericht voor de dag, dan weet je meteen wat je kunt aantrekken ’s ochtends.

Weerbericht

Het weer ziet er deze donderdag vriendelijk uit, maar er drijven af en toe wel wat wolken voorbij. Maar het blijft droog en doordat de zon redelijk vaak tevoorschijn komt, lopen de temperaturen toch aardig op. Zo wordt het op Goeree-Overflakkee vandaag tussen de 17 en 20 graden.

Bron: Weer.nl 

Corona-update

Het lijkt ons handig om in dit bericht ook een corona-update te plaatsen. Zo weet je elke ochtend ook direct de laatste stand van zaken rondom het corona-virus op Goeree-Overflakkee.

Het RIVM meldt 48.087 positief geteste mensen in heel Nederland. Er zijn 11.805 mensen opgenomen in het ziekenhuis en helaas zijn er landelijk 6042 mensen overleden aan het virus. Voor Goeree-Overflakkee meldt het RIVM 262 positief geteste mensen. Binnen zorgorganisatie CuraMare zijn dat er 176. Binnen diezelfde organisatie gelden de volgende cijfers:

  • 3 mensen vechten nog tegen het virus
  • 139 mensen zijn genezen verklaard
  • Helaas zijn er op Goeree-Overflakkee binnen CuraMare al 51 mensen overleden aan het corona-virus

Maak het leven mooier-dag

Het is vandaag de dag die in het teken staat van de mensen die het leven een beetje mooier maken. En dat kan op verschillende manieren. Bij voorbeeld door anderen te helpen hun doelen te halen. Of door iets goeds te doen wat anderen mensen voortzetten. Misschien geef je mensen wel een make-over, op welke manier dan ook, en maak je zo hun leven mooier. Het kan alle kanten op gaan.

Hoe dan ook. Maak jij iemands leven mooier? Dankjewel, deze dag is voor jou, want je bent fantastisch! En is er misschien iemand die jouw leven beter heeft gemaakt? Al is het maar door een simpele glimlach in het voorbij gaan, laat het hen weten!

Ga jij vandaag iemands dag mooier maken? Geef bijvoorbeeld een complimentje aan een wildvreemde. En glimlach naar de mensen op straat. Het is iets heel simpels, maar het kan een wereld van verschil maken voor iemand.

Nog meer

Maar het is niet alleen dé dag om alles mooier te maken. Donderdag 11 juni staat namelijk ook in het teken van de Duitse chocolade cake en de maiskolf. Dat je het even weet.

Jarig

En er zijn vandaag natuurlijk ook mensen jarig. Deze mensen mogen vandaag genieten van een lekker stukje taart. Gefeliciteerd!

  • Shia LaBeouf – Amerikaanse acteur – 34
  • Barry Paff – Radio DJ – 41
  • Joshua Jackson – Canadese acteur – 42
  • Jean Alesi – Franse Formule 1-coureur – 56
  • Hugh Laurie – Engelse acteur – 61
  • Joe Montana – American Football speler – 64
  • Peter Bergman – Amerikaanse acteur – 67
  • Harmen Roeland – Verslaggever en presentator – 67
  • Adrienne Barbeau – Amerikaanse actrice – 75
  • Barry Stevens – Acteur, choreograaf en regisseur – 76
Dossier: De dag van
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen