Tweede editie Ouddorps Bierfestival in zicht

Foto: PR Ouddorps Bierfestival

De eerste editie van het Ouddorps Bierfestival is zo goed bevallen dat de organisatie een tweede heeft gepland. Deze vindt plaats op zaterdag 28 maart, dus houd die dag vrij in de agenda!

Door Sam Fish

Het festival vindt plaats in multifunctioneel centrum Dorpstienden in Ouddorp. Diverse brouwers zullen het publiek daar kennis laten maken met hun speciaalbieren. Naast wat bekende gezichten worden er voor deze editie ook nieuwe brouwers ingevlogen. Hierbij gaat het om kleine én grote namen.

Maar drinken op een lege maag is natuurlijk geen goed idee. Mensen moeten aan het einde van de avond natuurlijk wel gewoon naar huis kunnen. Daarom is er ook gedacht aan iets hartigs. Zo is er een gevarieerd aanbod aan eten aanwezig en natuurlijk mogen ook de borrelhapjes niet ontbreken.

Kom ook

Ben je een echte bierfan? Wil je je wat meer verdiepen in de bierwereld? Of heb je gewoon zin in een gezellige dag? Kom dan eens langs bij het festival in Ouddorp. De entree bedraagt € 15,- per persoon. Voor dit bedrag krijg je een proefglas ter waarde van € 3,- en drie festivalmunten van € 2,50 per stuk. Met deze munten kun je niet alleen speciaalbieren kopen, maar ook koffie, thee, fris en eten.

Meer informatie

De tweede editie van het Ouddorps Bierfestival vindt plaats op zaterdag 28 maart in de Dorpstienden in Ouddorp. Het duurt van 15.00 tot 22.00 uur en de organisatie is in handen van de Stichting GIST. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.ouddorpsbierfestival.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over het evenement.