Zet je evenement gratis in de Blauwe Stapper

Foto: PR VVV Goeree-Overflakkee

Op 31 maart valt de Blauwe Stapper weer op de mat. Daarin lees je wat er allemaal te doen en te beleven is op Goeree-Overflakkee.

Met deze uitgebreide evenementenkalender worden jaarlijks zo’n 130.000 mensen bereikt! Hij wordt huis-aan-huis verspreid en is daarnaast nog extra verkrijgbaar. Hij is op te halen bij het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp maar ook nog 40 andere punten.

Alle evenementen zijn daarnaast ook online terug te vinden op www.vvvgoeree-overflakkee.nl. Daar vindt  je het meest actuele overzicht. Daarnaast komt er dit jaar een digitale variant van de Blauwe Stapper uit. Hierin vind je maandelijkse highlights, updates, acties en nog veel meer.

Gratis vermelding?

Organiseer je een evenement en wil je een gratis vermelding in de papieren versie van de Blauwe Stapper? Ga dan naar het aanmeldformulier en vul voor 3 februari het formulier in.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden in de Blauwe Stapper? Neem contact op met het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp. Bereikbaar via 0187 -681 789 of [email protected]

Voor het aanvragen van een vergunning voor jouw evenement/activiteit verwijzen wij je graag door naar de website van de gemeente Goeree-Overflakkee, www.goeree-overflakkee.nl.

Reacties