Doe ook in 2020 mee met de bookchallenge

Foto: Pixabay; Congerdesign

Lezen is leuk, maar veel mensen vinden dat ze het te weinig doen. Daarom wil de bibliotheek het lezen van boeken stimuleren.

Ze organiseren daarom elke maand de bookchallenge. Het hele jaar door, elke maand een specifiek onderwerp. Een manier om jouw favoriete boek te delen met de andere deelnemers. Maar ook een manier om nieuwe genres en schrijvers te ontdekken. Ook in 2020 gaat de bookchallenge verder. Doe je mee?

Januari

Voor de bookchallenge sta je er nooit alleen voor. Op de Facebookpagina “Bookchallenge 2019” is het mogelijk om over gelezen boeken te discussiëren en leestips uit te wisselen. Maandelijks wordt een nieuwe challenge bekendgemaakt en de challenge voor januari is als volgt:

Een nieuw jaar: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Daarom de uitdaging om deze maand een nieuwe schrijver te ontdekken. Lees een boek van een schrijver waar je nog nooit eerder iets van gelezen hebt.

Meedoen aan de Bookchallenge is gratis en verplicht tot niets. Een maand geen tijd/zin? Dan sla je toch gewoon een keer over? Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de Bookchallenge? Like dan de Facebookpagina en lees mee!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen