Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Sam Fish

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Breicafé Sommelsdijk

Elke dinsdag kun je bij wijkvereniging de Zwaluw in Sommelsdijk terecht bij het breicafé. Breien, haken, kaarten maken of wat je maar wil. Inloop vanaf 13.30 en einde wanneer je er genoeg van hebt! Kosten voor deze middag zijn € 1,75 per persoon, dit is inclusief een kopje koffie.

Sinterklaasmiddag

Woensdag 20 november komen de Sint en zijn Pieten de boel op stelten zetten bij Wijkvereniging de Zwaluw in Sommelsdijk. Een rommeltje zal het zijn, maar dat maakt niet uit. Knutselen, spelletjes en zelfs een kunstje doen kan allemaal. We doen allemaal lekker gek! Het begint om 14.00 uur en is om 15.30 uur afgelopen. De kosten voor deze knettergekke middag zijn € 2,50 per persoon. Snoepjes worden gestrooid.

Sjoelcompetitie

Woensdag 20 november organiseren de vrijwilligers van de 55+ club in Ouddorp een sjoelcompetitie. U bent vanaf 14.00 uur van harte welkom in de Dorpstienden om uw krachten te meten met de andere bezoekers. Er zijn leuke prijsjes te winnen. De kosten bedragen € 3,- inclusief een kopje koffie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke van Dam tel. 0187 682319 of stichting ZIJN 0187 483366 e-mail: [email protected]

Poppenkastvoorstelling

Op woensdag 20 november is er in verenigingsgebouw Oostdam in Goedereede een poppenkastvoorstelling over Sinterklaas en zijn pieten. De voorstelling is speciaal voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar oud. De entree bedraagt € 2,50 per persoon. De zaal opent om 14.00 uur.

Potermaaltijd

Op vrijdag 22 november is er voor de 55-plussers van Ooltgensplaat een gezamenlijke maaltijd. Ook zal er een verloting zijn! Deze lootjes gaan voor € 1,- per 3 in de verkoop. De maaltijd zelf kost € 10,- per persoon. Vooraf aanmelden is verplicht. Dit kan tot en met 15 november bij Ati Verwoerd, 06 40 70 11 81. De maaltijd begint om 17.00 uur en vindt plaats in ’t Centrum aan de Weesmolenstraat 12 in Ooltgensplaat.

Reacties