Verhalen vertellen in de bibliotheek

Foto: Sam Fish

Verhalen verbinden mensen en verhalen verbinden momenten in de tijd. Ieder mens heeft zo hun eigen verhaal en het kan fijn zijn om deze te delen.

Door het vertellen van je verhaal ga je heel even terug in de tijd. Dat kan ervoor zorgen dat je het verleden even herbeleeft. Tegelijkertijd doet het je beseffen hoeveel het leven is veranderd. Want wie gaat er nou op zaterdag nog in de teil? En wie krijgt zijn loon nog in een papieren zakje? Zijn er nog mensen die het huis verwarmen met een kolenkachel?

Over dit soort onderwerpen kan er op donderdag 5 september gepraat worden in de bibliotheek van Middelharnis. Aan de hand van fragmenten en foto’s uit het boek Gouden Jaren van Annegreet van Bergen worden herinneringen gedeeld. Het gaat niet alleen over vertellen, maar ook over luisteren. Even samen terug in de tijd.

Kom delen

Vind je het leuk om je verhalen over ‘die goede oude tijd’ te delen met anderen? Dan ben je op donderdag 5 september meer dan welkom in de bibliotheek van Middelharnis. Om 10.00 uur staan de koffie, thee en kletskoppen klaar. Let wel op, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vooraf aanmelden is dus aan te raden, dan weet je zeker dat je mee kunt doen. Aanmelden kan via Stichting ZIJN. Bel met 0187-483366 of stuur een e-mail naar [email protected].

Heb je foto’s of voorwerpen waar een verhaal achter zit? Neem deze dan gerust mee. Is alleen maar hartstikke leuk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen