Clementine geeft concertreeks in Ouddorp

Foto: (v.l.n.r) Neale Eckstein / Jeff Fasane/ Garret Nichols, Red Griffin Entertainment

Clementine is een bekende naam op Goeree-Overflakkee. Ze is geboren en getogen in Goedereede, maar maakt haar muziek buiten de Nederlandse grens. Dit najaar speelt ze drie optredens in Ouddorp.

Door Sam Fish

De Flakkeese zangeres is niet vaak in de buurt, maar op doorreis door Europa komt ze graag even thuis. Inmiddels heeft ze ook een nieuwe CD uit die ze graag met de eilandelijke fans zou willen delen. En dus heeft ze een concertreeks aangekondigd. Deze vinden allemaal plaats bij New Harvest Inn in Ouddorp. En dat doet ze niet allen. Voor elke avond heeft een speciale gast uitgenodigd.

29 augustus

Haar eerste optreden uit de reeks vindt plaats op donderdag 29 augustus. Ze wordt deze avond bijgestaan door de Amerikaanse Dan Navarro uit Los Angeles. Hij is stemacteur in onder andere Pirates of the Caribbean en Happy Feet. Verder heeft hij 14 eigen CD’s opgenomen en heeft hij een aantal Grammy’s op zijn naam staan. Daarnaast is Nederland geen vreemde voor hem, hij heeft eerder samengewerkt met Marco Borsato. En wel aan het nummer ‘Nee je hoeft niet naar huis vannacht’.

Kijk voor meer informatie over Dan Navarro op zijn website www.dannavarro.com.

6 september

Op vrijdag 6 september wordt Clementine bijgestaan door Jordi Baizan uit New York. Net als Clementine heeft hij meegedaan aan verschillende songwriting competities in Amerika. Waaronder de New Folk Competitie en het Kerrville Festival in.

Wil je meer te weten komen over Baizan en zijn muziek? Kijk dan op www.jordibaizan.com.

22 november

De concertreeks wordt afgesloten op vrijdag 22 november. Deze avond zal naast Clementine ook Wyatt Easterling te gast zijn. Hij is een multi-platina songwriter en producer uit Nashville. Het is niet de eerste keer dat hij Ouddorp aandoet. Sterker nog, hij vond het ontvangst de laatste keer zo hartverwarmend dat hij graag nog eens terugkomt.

Benieuwd naar wat je deze avond precies kunt verwachten? Kijk dan op www.wyatteaterling.com voor meer informatie.

Meer informatie

Alle shows vinden plaats bij New Harvest Inn aan de Raadhuisstraat 19-21 in Ouddorp. De show start om 20.00 uur en de deuren gaan ongeveer een half uur van tevoren open. De toegang bedraagt € 12,50 per persoon, dit is inclusief één gratis drankje. Wees er wel snel bij, er zijn maar een beperkt aantal kaarten te koop. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa van New Harvest Inn. Kijk voor meer informatie over de locatie op www.newharvestinn.nl.

Ben je onbekend met het werk van Clementine en wil je graag meer informatie over haar? Bezoek dan eens haar website via www.clementine.fm of check de video hieronder.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen