Word jij Flakkees Kampioen 30 Seconds?

Foto: PR Jeroen Citroen

Ben jij thuis de held als het gaat om ’30 Seconds’? Markeer dan dinsdag 14 mei in je agenda. Dan is het namelijk tijd voor het allereerste Flakkees Kampioenschap 30 Seconds!

“Het is gewoon een leuk en gezellig spel,” zegt organisator Jeroen Citroen. “Afgelopen januari kwam ik op het idee om in Spijkenisse een kampioenschap te organiseren en dat was een enorm succes. Ook in Zeeland waren we in no-time helemaal vol.” En dus werd het tijd om ook Goeree-Overflakkee te veroveren.

“De insteek van de avond is een goed georganiseerd kampioenschap met leuke prijzen, waaronder een weekendje weg voor het hele team. Maar natuurlijk ook heel veel gezelschap,” laat hij weten. “Schreeuwen, lachen, gillen, tieren… het hoort er allemaal bij. Elke editie levert weer een topavond op. Zelfs voor de teams die niet heel goed zijn maar wel van gezelligheid houden.” Een goede avond dus voor iedereen die van spelletjes houdt.

Kampioenschap
Trommel je vrienden, partner, familieleden en je (irritante?) schoonmoeder op om een team samen te stellen van twee tot vier personen en schrijf je in voor de eerste editie van het Open Flakkees Kampioenschap 30 Seconds. Naast eeuwige roem maakt je ook kans op mooie prijzen. De inschrijvingen zijn al gestart, dus wees er snel bij, want het gaat snel.

Aanmelden kan via de website van Jeroen Citroen en meedoen kan al voor € 5,- per persoon. Het FK vindt plaats op dinsdag 14 mei bij Quartier Latin aan de haven van Middelharnis. Denk jij te kunnen winnen?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen