Deze week op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay; Alexandra_Koch

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons.

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

High Tea 55+ club
Woensdag 17 april organiseert de 55+ club in Ouddorp een high tea. Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom in de Dorpstienden om te genieten van diverse hartige en zoete hapjes en biologische thee. Connie Moerkerke van Theetuin de Halve Maan maakt voor u o.a. sandwiches, hartige gerechten en diverse taarten. Connie maakt alles zelf, zonder pakjes en met niet teveel suiker.

De prijs bedraagt € 14,-, u kunt zich opgeven bij de 55+ club in de Dorpstienden of bij Joke van Dam tel. 0187 682319 voor 15 april. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting ZIJN tel. 0187 641344 e-mail: [email protected]

Paasbingo
De activiteitencommissie van Stichting ZIJN houdt op woensdagmiddag 17 april een Paasbingo voor jong en oud in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat in Middelharnis. Iedereen is van harte welkom op deze middag in het Wijkcentrum. Om 13.00 uur gaan de deuren open voor de bezoekers, de 1 e ronde begint om 13.30 uur. Een kopje koffie of thee wordt u gratis aangeboden. De 9 ronden Bingo kosten u € 4,50, inclusief de koffieronden.

En wegens succes, ook weer een vluggertje met grote prijs voor €1,- . Er loopt een verloting tussendoor met 6 loten voor € 2,50. U kiest natuurlijk zelf waaraan u allemaal meedoet. Het wijkcentrum is rolstoeltoegankelijk. Wilt u meer informatie? Bel dan met 483366.

Paasmiddag
De Plaatselijke Commissie van Oude Tonge organiseert op woensdag 17 april een gezellige Paasmiddag voor alle 55 plussers die wordt gehouden in het Dienstencentrum, Bernhardstraat 27 te Oude-Tonge.

Rond 17.00 uur gaan we gezamenlijk genieten van een luxe broodmaaltijd. De totale kosten van deze middag zijn € 11,- per persoon met een vooruitbetaling van € 2,50. Aanmelden vóór 15 april bij Nel Vervloed, Beatrixstraat 3, envelop met naam en adres en vooruitbetaling in de bus gooien. Tel.nummer Nel Vervloed 018-642697

Busrit naar The Passion in Dordrecht
Op donderdag 18 april vertrekt er om 16.00 uur een bus van Mijnders naar Dordrecht voor The Passion. Het jaarlijke livespectakel waarin het Paasverhaal wordt verteld wordt altijd druk bezocht en live uitgezonden op NPO1. Het evenement zelf is gratis te bezoeken, de busrit kost 20 euro per persoon. Aanmelden is verplicht en kan via de website www.nmijnders.nl of door te bellen naar 0187-601077.

Paasmaaltijd met bingo
Het bestuur van Stichting ZIJN 55+ Den Bommel nodigt de 55-plussers uit om op donderdag 18 april mee te doen met een gezellige bingo met aansluitend een heerlijke Paasmaaltijd in de Bommelstee. De bingo begint om 13.30 uur en kost € 4,50. De maaltijd begint om 17.00 uur en kost € 12,50. Neemt u deel aan beide activiteiten dan kost het € 17,00. S.v.p. voor deelname maaltijd opgeven bij Janny Kamp 611453, voor vrijdag 12 april.

Cursus fotograferen met mobiel
Maak je vaak foto’s met je mobiel, maar zou je daar wel eens wat beter in willen worden? Dan is er op vrijdag 19 april een cursus fotograferen met je mobiel. De twee uur durende cursus start om 13.00 uur en wordt gegeven door Marja Bodt. Meedoen kost 29,50 per persoon, per les. Meer informatie en aanmelden via [email protected].

Paasevent Ouddorp Duin
Op zaterdag 20 april is er bij Ouddorp Duin een heus paasevent. Vanaf 14.00 uur zijn er verschillende demonstraties en (sportieve) kinderactiviteiten op het strandplein.

Paasbingo
Op zaterdag 20 april is er op camping Toppershoedje in Ouddorp een paasbingo. In recreatiezaal De Topper zijn verschillende prijzen te winnen deze avond. De zaal opent om 20.00 uur, de bingo begint iets later. Een boekje is 6 euro per stuk, 15 euro voor een lange (drie boekjes).

Tulpenwandeltocht
Op zaterdag 20 april vindt alweer de achtste editie van de Tulpenwandeltocht plaats. De Tulpenwandeltocht is een wandeling door de polders en over de dijken van Middelharnis en Stad aan ’t Haringvliet. Er zijn routes van 10, 17,5, 25 en 40 kilometer lang. De route van 25 km kan ook gefietst worden.

De start en finish zijn voor alle afstanden bij MSV&AV Flakkee aan de oostplaatseweg in Middelharnis. Meedoen kost € 3,50 per persoon, kinderen zijn gratis. De opbrengst gaat naar verschillende goede doelen op Flakkee. Aanmelden kan via www.avflakkee.nl.

Rommelmarkt
Op zaterdag 20 april is er in de gereformeerde kerk van Stellendam een rommelmarkt. Van 10.00 tot 13.00 uur staat daar een container in de tuin van de kerk met doverse tweedehands spullen die makkelijk nog een ronde meekunnen.

Paashazenparade
Op zaterdag 20 april zal de paashaas een bezoekje brengen aan het centrum van Ouddorp. Van 12.00 tot 16.00 uur zal hij zijn gezicht laten zien. Meer informatie via www.kopvangoeree.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen