Deze week op Goeree-Overflakkee

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons.

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Proefles kinderpopkoor
Voor alle kinderen die gek zijn op zingen, maar twijfelen of zij het leuk vinden om in een popkoor te zitten is er maandag 25 februari om 15.00 uur een gratis proefles in strandtheater Houten Kaap. Zangtalenten in de leeftijd van 6 tot 12 jaar kunnen op deze dag in de voorjaarsvakantie onder begeleiding van zangeres en zangdocente Amber van Opijnen ervaren hoe het is om met leeftijdsgenoten een popkoor te vormen.

Sjoelen
De plaatselijke commissie van Achthuizen van Stichting ZIJN houdt op maandag 25 februari een sjoelmiddag. Deze sjoelmiddag wordt gehouden in het Buurthuus, Kloosterstraat 10 in Achthuizen en start om 13.30 uur. De entree bedraagt € 4,- per persoon, dit is inclusief een kopje koffie of thee. Iedereen is van harte welkom!

Diekhuus Filmhuis – Sully
Woensdag 27 februari de film ‘SULLY’ van regisseur Clint Eastwood in de filmzaal van het Diekhuus in Middelharnis. Met o.a. Tom Hanks, Aaron Eckhart en Laura Linney. De film is geschikt voor 12 jaar en ouder en duurt 96 minuten.

Op 15 januari 2009 kon de wereld een wonder aanschouwen op de Hudson rivier. Gezagvoerder ‘Sully’ Sullenberger landde zijn vliegtuig op de ijskoude rivier, waarmee de levens van 155 mensen aan boord gered werden. Echter, waar Sully door het publiek en de media geprezen werd om zijn prestatie, ontvouwde zich op de achtergrond een onderzoek dat zijn reputatie en carrière dreigde te verwoesten.

Stichting ZIJN – Diekhuus, Beneden Zandpad 7, Middelharnis | woensdag 27 februari 2019 | 20.00 uur | € 6,50 / Filmhuisleden en CJP € 5,00 | www.hetdiekhuus.nl

Breicafé Den Bommel
Woensdag 27 februari is het weer zover, dan zijn alle brei- en haaklustigen van Den Bommel en omstreken welkom in Bommelstee, Schaapsweg 34, Den Bommel. Inloop van 19.30 tot 22.00 uur. Entree € 1,75. Ieder neemt zijn/haar eigen materiaal mee. Nog nooit een breinaald vastgehad? Er is altijd wel iemand om je op weg te helpen. Jong en oud zijn van harte welkom! Voor informatie kun je terecht bij Carla Gebraad 06-20 10 40 65.

Voorleesmiddag
Iedere woensdagmiddag wordt er vanaf 15:00 uur voorgelezen in de Bibliotheek in Middelharnis. Naast dat voorlezen gezellig en leuk is, is het ook nog eens ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Kinderen leren nieuwe woorden tijdens het voorlezen en ze leren hoe een goede zin opgebouwd is. En door met het kind ook te praten over het boek, wordt het kind ook gestimuleerd actief met taal aan de slag te gaan. Luister je mee?

Bibliotheek Middelharnis | iedere woensdag | tijd 15.00 uur | toegang gratis

Diekhuus Filmhuis – Victoria & Abdul
Donderdag 28 februari in Filmhuis Middelharnis de film ‘Victoria and Abdul’ van regisseur Stephen Frears. Deze film is geschikt voor 12 jaar en ouder en duurt 112 minuten.

‘Victoria and Abdul’ vertelt het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen Koningin Victoria (Judi Dench) en Abdul Karim (Ali Fazal), een jonge klerk uit India. Wanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van de koningin, blijkt er een klik te zijn tussen hen beide. Terwijl Koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band tussen de twee hechter. De mensen en bedienden om hen heen proberen allen deze band te verbreken. Hun vriendschap wordt echter steeds sterker en de koningin gaat de wereld met andere ogen bekijken.

Stichting ZIJN – Diekhuus, Rabobankzaal – Beneden Zandpad 7 in Middelharnis | donderdag 28 februari 2019 | 20.00 uur | € 6,50 / Filmhuisleden en CJP € 5,00 | www.hetdiekhuus.nl

Mantelzorgcafé
Op donderdag 28 februari is er in het Diekhuus te Middelharnis weer een mantelzorgcafé. Dit maal met het thema financiële zorg. Het café opent haar deuren rond 13.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden, maar aanmelden is wel wenselijk.  Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 0187-483366, toets 5.

'

Reacties

article
12967
Deze week op Goeree-Overflakkee
Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze
https://goeree-overflakkee.nieuws.nl/entertainment/12967/deze-week-op-goeree-overflakkee-11/
2019-02-24T11:40:01+01:00
activiteiten, Agenda, evenementen
Entertainment, Nieuws