Nieuw programma Houten Kaap bekend

Foto: Wim Lanser

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen of een gezellig avondje uit met vrienden? Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp heeft weer een heel nieuw programma samengesteld met leuke voorstellingen voor kinderen en volwassenen!

Lach je suf bij de comedy night, droom weg bij heerlijke chansons tijdens de Italiaanse avond of geniet met het hele gezin van de leukste kindervoorstellingen.

Aan het begin van elke maand staat er kindertheater op het programma. In februari is dat een voorstelling gebaseerd op het Prentenboek van het jaar 2019 ‘Een huis voor Harry’ voor 2 jaar en ouder. Ook op 2 maart is er een voorstelling voor de allerkleinsten, de Dribbel minishow. Begin april speelt theatergroep Lefkop de spannende, maar hilarische voorstelling ‘Superloeser’ voor kinderen vanaf 6 jaar. Zowel op in mei als juni staat er muziektheater programma. Zaterdag 4 mei is dat een spannend avontuur vol humor en fantasie door Mark van Vliet met de titel ‘De Reuze Dwerg die een kopje kleiner wilde zijn’ en op maandag 10 juni (Pinksteren) is er de voorstelling ‘De lakei en de Prinses’. De mascotte van Landal Green Parks, Bollo komt ook twee keer op bezoek in het theater.

Op dinsdag 26 februari speelt hij de hoofdrol in de poppenkastvoorstelling ‘Bollo gaat op avontuur’ en dinsdag 30 april spelen Bollo en zijn vrienden Egel en Bij in ‘De grote Bolloshow’.

Behalve kindervoorstellingen is er ook entertainment voor het volwassen publiek te vinden op het programma. Zaterdag 2 februari vindt alweer de derde editie van de Kaapse Comedy Night plaats. Vriend van het theater en cabaretier Max van den Burg heeft weer een mooie avond samengesteld met 3 jonge, veelbelovende talenten uit het stand-up comedy circuit: Daan van der Hoeven, Kim Schuddeboom en Marco Lopes. Er komt ook een vervolg op de Italiaanse avond. Vrijdag 8 maart keert de Italiaanse chansonnier Alberto Napolitano terug in het theater en zal hij samen met Clementine het publiek in Italiaanse sferen brengen. Op vrijdag 17 mei staat er opnieuw muzikaal vermaak op het programma. Ditmaal in de vorm van het komische trio Enge Buren. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen nummers. Op donderdag 23 mei wordt er weer een verrassende avond voor dames georganiseerd.

Voor meer informatie en tickets voor deze voorstellingen ga naar www.houtenkaap.nl. Tickets zijn ook verkrijgbaar bij de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin en Vakantiepark de Klepperstee en de VVV Goeree-Overflakkee.

Reacties