TOF Magazine 7 kan weer gelezen worden

Foto: Sam Fish

De run op het nieuwe TOF Magazine kan weer beginnen. De zevende editie van het blad werd namelijk donderdagavond 13 december gelanceerd in het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk.

Door Sam Fish

De naam mag het gebouw dan klein noemen, maar écht klein is het niet. Toch stond de hele begane grond vol met toffe mensen die waren uitgenodigd voor de lancering voor alweer het zevende TOF Magazine. De nieuwe editie kwam wat later dan de rest van de bezoekers, hij moest namelijk omgewisseld worden. De editie die bezorgd was, werd eerder die dag verscheurd door een beveiligingshond, wat iedereen kon zien in de bijbehorende lanceringsvideo. Een lancering van TOF is ten slotte niets zonder achterliggend verhaal.

Het eerste exemplaar werd dan ook uitgereikt aan Jarco die de hoofdrol speelde in de video, de waakhond had hij voor de gelegenheid maar even thuis gelaten.

Lancering TOF magazine 7

Bij een toffe lancering hoort een tof filmpje! De lancering terugkijken? Dan kan, dankzij Julian Villerius.Meer weten over het magazine? Bezoek www.trotsopflakkee.nl

Geplaatst door Trots Op Flakkee op Vrijdag 14 december 2018

TOF 7
Het nieuwe magazine staat vol met nieuwe, interessante en vooral toffe artikelen over de mensen van het eiland. Leendert van Nimwegen siert de cover, hij is over de hele wereld bekend als grimeur en ‘gewoon’ geboren in Sommelsdijk.

TOF Magazine 7 is vanaf vrijdag 14 december gratis verkrijgbaar bij verschillende zaken op het eiland. Maar dat is niet het enige wat je krijgt. “In deze editie van TOF staat een mooi stuk over de akkerranden en dus vonden we het wel leuk om bij ieder exemplaar ook een zakje met TOF Zaed weg te geven,” laat redacteur Alex van Kampen weten. “Vergeet dat zakje dus niet mee te nemen als je het blad ophaalt.”

Behalve de verhalen van Toffe eilandbewoners, staat ook de vaste rubriek van Pau Heerschap in het blad, kun je Kika Kees beter leren kennen en leer je waarom het zo stinkt bij de Hoek van St. Jaepe.

TOF 10 op de mat
Hoewel editie nummer zeven pas net is gelanceerd, liggen de plannen voor TOF 8 al helemaal klaar en wordt er zelfs al gedroomd over de jubileum editie. “Het is onze droom om TOF 10 eilandbreed op de mat te laten vallen, zodat echt iedereen ervan kan genieten,” laat Alex weten. “Zoals jullie weten is dit blad helemaal gratis verkrijgbaar en staan er geen advertenties in. Dat is alleen maar mogelijk door de inzet van onze vrijwilligers en sponsoren. Op www.trotsopflakkee.nl kun je zien wat iedereen kan doen om ons deze droom te helpen verwezenlijken.”

Haal hem in huis
Het zevende TOF Magazine is gratis verkrijgbaar bij verschillende punten op het eiland. Dat zijn T-Toys in Dirksland, de bibliotheek in Middelharnis, De Vos financiële Diensten in Ooltgensplaat, de bibliotheek en Troella in Oude-Tonge, de bibliotheek en het VVV kantoor in Ouddorp, 19Toen en Bierbrouwerij Solaes in Sommesdijk en bij het Vogelcentrum GO in Stellendam.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen