PerronX wordt Perron X-mas deze maand

Foto: PR PerronX

Inloophuis PerronX is er altijd voor iedereen en om dat motto door te trekken in de kerstgedachte, verandert het deze feestmaand in PerronX-mas.

De organisatie heeft verschillende activiteiten gepland zodat er voor iedereen wel wat leuks te doen is. Niemand hoeft ten slotte alleen te zijn rond de kerst.

Zo wordt er op 21 december om 16.00 uur een vrij kerstverhaal verteld voor alle leeftijden. Deze activiteit wordt gevolgd door een cursus handletteren, speciaal voor meiden en vrouwen vanaf 12 jaar. Dit duurt van 18.30 tot 20.30 uur en kost € 2,- per persoon.

De zaterdag, 22 december, wordt afgetrapt met heerlijke warme chocolademelk en wafels. Deze zijn verkrijgbaar van 10.00 tot 12.00 uur. Om 13.00 uur start er een cursus Scandinavische kransen maken. Dit duurt tot 15.00 uur en kost € 3,- voor een kleine krans en € 5,- voor een grote krans of ster. Dit is inclusief drinken en iets lekkers.

Om 15.00 uur wordt de dag afgesloten met een gezellige kerstbingo waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Iedereen is welkom, kinderen onder de 10 jaar graag onder begeleiding van een volwassene.

PerronX-mas is te vinden op zandpad 70 in Middelharnis.

Reacties