Ladies Night bij Jouw Marktkraam Middelharnis

Foto: Jouw Marktkraam

Op donderdag 18 oktober kun je bij Jouw Marktkraam Middelharnis genieten van een Ladies Night. De winkel is dan extra geopend van 18.30 tot 20.30 uur. Jouw Marktkraam heeft door de verschillende aanbieders een uniek assortiment van tweede hands tot nieuw, Do-It-Yourself en Vintage. Tijdens de Ladies Night zijn er in samenwerking met de kraamhuurders een aantal leuke acties!

”Benieuwd naar de actuele dames wintermode? FF Happy Fashion en Sanne’s Sieraden organiseren een modeshow! Zij presenteren de nieuwe wintercollectie voor kleding, tassen, sjaals en sieraden. U krijgt persoonlijk advies en 10 procent korting op de collectie van beiden. Daarnaast organiseert Sanne een aanschuifworkshop sieraden maken. Wat? Dat is nog even een verrassing! Crea-An bakt cake, komt u proeven? U kunt in aanmerking komen voor een mini kapsel metamorfose door ’t Nieuwe Kappershart. Ook kunt u een leuk tekstbordje maken. Voor slechts € 3,- kunt u een workshop servetten techniek volgen,” laat Jacolien weten, zij is medewerker van de winkel.

Goodybag
“Vanaf de Ladies Night krijgt u maar liefst 50 procent korting op het gehele bekende Spaanse assortiment. Lingerie Renata is aanwezig met outletlingerie. Verder hebben we nog een korting van minimaal 10 procent bij de kaarten van Bonisa Zending en de boeken van Van der Boom. Zolang de voorraad strekt ontvangt u een goed gevulde goodybag met leuke producten en kortingsbonnen. Verder zorgen wij natuurlijk voor iets te drinken,” zegt Viktor Kauffman.

Stomerijservice
Deze maand is ook de stomerijservice gestart bij zowel Jouw Marktkraam Ouddorp als Middelharnis. De gehele maand oktober ter introductie, het tweede artikel met 50 procent korting. Dat wordt dus gezellig shoppen bij Jouw Marktkraam Middelharnis. De reguliere openingstijden van Jouw Marktkraam Middelharnis zijn van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur, met koopavond op vrijdag. Meer informatie over het concept is te lezen op op de website van Jouw Marktkraam.

Reacties

article
11259
Ladies Night bij Jouw Marktkraam Middelharnis
Op donderdag 18 oktober kun je bij Jouw Marktkraam Middelharnis genieten van een Ladies Night.
https://goeree-overflakkee.nieuws.nl/entertainment/11259/ladies-night-marktkraam-middelharnis/
2018-10-12T08:09:29+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/120/2017/10/09112712/herfstbanner-mhkopie.png
JMK, Jouw Marktkraam, Ladies Night, Middelharnis
Entertainment, Nieuws