Sluit samen de kinderboekenweek af

Foto: PR Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

Ter afsluiting van de Kinderboekenweek organiseert Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta leuke activiteiten in de herfstvakantie. Op woensdag 24 oktober in Hellevoetsluis, Donderdag 25 oktober in Middelharnis en Vrijdag 26 oktober in Brielle van 09.30 tot 12.00 uur.

Jaarlijks vind de Kinderboekenweek in oktober plaats. Tijdens de Kinderboekenweek wordt er extra aandacht besteed aan het (Nederlandse) kinderboek. Het thema van de Kinderboekenweek 2018 is Vriendschap: ‘Kom erbij!’ In Hellevoetsluis, Brielle en Middelharnis wordt de Kinderboekenweek feestelijk afgesloten met leuke activiteiten in de herfstvakantie. Superleuk om vriendjes en vriendinnetjes mee naartoe te nemen!

Zo kun je bijvoorbeeld een vriendschapsarmbandje maken en aanschuiven bij Boekensushi. Je kunt je geheugen testen met het grote memory spel en misschien durf je het samen wel aan om mee te doen met de Jelly bean boozled challenge… Hilarisch! Kom gezellig mee dansen met “Kom erbij,” hét nummer van de Kinderboekenweek 2018. Heb je de choreografie van “Kom erbij” nog niet onder de knie? Geen probleem, je leert het in de Bibliotheek.

Kom erbij! Van 09.30 tot 12.00 uur in de bibliotheek bij jou in de buurt.

Hellevoetsluis (Cultuurhuis Nieuwe Veste)
Woensdag 24 oktober Van 09.30 tot 12.00 uur

Middelharnis
Donderdag 25 oktober Van 09.30 tot 12.00 uur

Brielle (Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES)
Vrijdag 26 oktober Van 09.30 tot 12.00 uur

Reacties