Lees mee met de Bookchallenge

Foto: Pixabay; StockSnap

Het kan lastig zijn om te beginnen aan een boek met een, voor jou, onbekende schrijver of een niet alledaags genre of onderwerp. Vaak grijp je toch weer terug naar wat al bekend is. Daar brengt Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta verandering in met de Bookchallenge.

De Bibliotheek daagt je elke maand uit om een boek te lezen uit een genre wat je misschien niet zo snel zelf zou kiezen. De Bookchallenge voor oktober is bekend: Donderdag 4 oktober is het dierendag. Deze maand dagen we je uit een boek te lezen met een dier op de voorkant. In de bibliotheek staan al wat boeken voor je verzameld. We zien graag welke jij kiest!

Op de Facebookpagina “Bookchallenge 2018” van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta kan er gediscussieerd worden over de boeken en kunnen er nog nieuwe leesideeën worden opgedaan. meedoen aan de Bookchallenge is gratis en verplicht tot niets. Een maand geen tijd/zin? Dan sla je toch gewoon een keer over? Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de Bookchallenge 2018, “like” dan de Facebookpagina en lees mee!

Reacties