Gratis dieren fotoshoot bij JMK

Foto: PR Jouw Marktkraam Middelharnis

Bij Jouw Marktkraam vind je altijd iets bijzonders. Op 26, 27 en 28 september organiseert Jouw Marktkraam Middelharnis in samenwerking met Bart Buurmeester Photograpy een bijzondere dieren fotoshoot.

Laat uw huisdier deze dagen tussen 9.30 ene 17.00 uur vastleggen op de gevoelige plaat. Leuk voor dierendag.

“De speciale tarieven voor de fotoshoot zijn te vinden op onze Facebookpagina. Jouw Marktkraam is een hele leuke winkel. Heb je spullen waar je niets meer mee doet? (bijvoorbeeld kleding, speelgoed, huishoudelijke artikelen, interieurspullen of zelfgemaakte spullen) Huur dan een kraam bij ons en wij verkopen het voor je. De volledige opbrengst is voor jou! Je betaalt ons alleen een laag bedrag voor het huren van een kraam,” aldus medewerkers Viktor Kauffman en Jacolien Kok. “Jouw Marktkraam heeft elke dag nieuwe kraampjes met nieuwe spullen… heel erg leuk om ook even rond te snuffelen.”

LEES OOK: Buurtbemiddeling start met een nieuwe training

Gratis fotoshoot
Wilt u in aanmerking komen voor een gratis foto op canvas? Start dan deze dagen met de huur van een kraam (voor minimaal 2 weken), dan ontvangt u van Jouw Marktkraam een foto op canvas 20×30 cm ter waarde van € 13,50 geheel gratis! Jouw Marktkraam Middelharnis is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Reacties