Deze week op Goeree-Overflakkee

Foto: Sam Fish

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons.

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Fietstocht
Woensdag 19 september is het weer tijd voor de fietstocht van de 55+ club. Om 14.00 uur wordt gestart bij de Dorpstienden in Ouddorp. Ria Akerhoek heeft een mooie route uitgestippeld. Waar de tocht naartoe gaat is nog een verassing. Scootmobielen kunnen ook deelnemen. Onderweg wordt gestopt voor koffie of thee met iets lekkers. De prijs bedraagt € 6,- inclusief koffie met versnapering.

Bij slecht weer is er een spelletjesmiddag in de Dorpstienden. Graag van tevoren aanmelden, dit kan bij Joke van Dam 0187 682319. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting ZIJN e-mail: c.vermeulen @zijngo.nl tel. 0187 483366.

Naailes
De naailessen in het Diekhuus starten weer op woensdagavond 19 september 2018 van 19.30 tot 21.30 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Voor informatie en aanmelden: telefoon 48 28 00. Het Diekhuus, Ben. Zandpad 7, 3241 GA Middelharnis.

Speciale CBV vergadering
CBV vergadert 20 september na de zomerstop voor het eerst in OOSTDAM. Deze avond komt bakker J. van Harberden uit Melissant vertellen over de gebeurtenissen in en om de bakkerij. Er is een verkooptafel met allelei lekkers. Aanmelden hoeft niet, iedereen is van harte welkom. (ook niet-leden) De deuren van OOSTDAM gaan om 19.30 uur open en de avond start om 20.00 uur. Het bestuur verheugt zich zeer op uw komst!

Muziek in de Voorstraat
Op vrijdag 21 september zal in Middelharnis alweer de zesde editie van Muziek in de Voorstraat plaatsvinden. Kaarten kosten € 25,- per stuk, inclusief een kopje koffie bij binnenkomst en een drankje in de pauze. Kaarten zijn te bestellen via [email protected]. Zet in het mailtje uw naam, het aantal gewenste kaarten en als antwoord op de mail krijgt u een betaalverzoek van de organisatie.

De avond start om 19.15 uur met koffie in het Oude Raadhuis. De optredens beginnen ongeveer een half uur later om 19.45 uur.

LEES OOK: Schilderlessen in het Diekhuus

Kennismakingsles Yoga & Dans
Bij Yogapraktijk Goedereede (Jacqueline Hoekman) kun je op vrijdag 21 september meedoen met een kennismakingsles Yoga & Dans. De avond draagt het thema ‘dansen maakt licht en blij’ en zal plaatsvinden in de grote zaal van Oostdam in Goedereede. De kennismakingsles start om 20.00 uur en duurt ongeveer twee uur. De les bestaat uit korte opdrachtjes. Lachen is toegestaan, praten niet. Individueel, op blote voeten, en niet met pasjes.

Meedoen kan al voor € 10,- per persoon. Voor meer informatie, of aanmelden, kun je contact opnemen met 06 43 55 60 69 of kijk op www.yogapraktijkgoedereede.nl.

Bingo
Zaterdag 22 september is er een BINGO VAN DE OUDERENVERENIGING de O-G-O. Om 19.30 uur in het wijkgebouw de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. De zaal is open om 19.00 uur. De koffie/thee is gratis bij binnenkomst. We spelen 11 rondes voor € 6.50 . Daarnaast nog 9 gratis prijsjes. En in de pauze is er verkoop van 2 extra rondes voor € 1.00 per ronde. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Verkoop tweedehandskleding
In het centrum van Middelharnis wordt zaterdag 22 september vanuit een schuur aan de Oostelijke Achterweg tweedehands kleding verkocht ten behoeve van de Exoduskerk.

De kleding is gesorteerd, gewassen en gestreken, zodat de koper voor een leuke prijs hier zijn slag kan slaan. Ook andere accessoires zoals sieraden, sjaals e.d. zijn aanwezig om een complete kledingset te kunnen kopen. De schuur bevindt zich aan de Oostelijke Achterweg en is op een steenworp afstand van de Grote Kerk van Middelharnis in het verlengde van de Steneweg. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan Exoduskerk PKN. Hopelijk tot ziens tussen 9:00 en 15:00 in de kledingschuur aan de Oostelijke Achterweg van Middelharnis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen