Zing mee met het aanschuifkoor

Foto: Jaap Peeman

Zingen maakt blij en samen zingen maakt nog veel blijer! Donderdag 13 september is er weer een Aanschuifkoor in het Diekhuus.

Het Aanschuifkoor staat onder enthousiaste leiding van Germaine Compier. Zij praat de diverse nummers aan elkaar en zorgt voor muzikale begeleiding. Om mee te doen met het Aanschuifkoor hoef je geen uitstekende zanger of zangeres te zijn. Hier en daar een valse noot is zelfs geen enkel probleem. Het elkaar ontmoeten, samen zingen en plezier hebben in het zingen is veel belangrijker!

Bekende meezingers, veelal in het Nederlands maar ook Engelstalige muziek, worden gezongen. “Het is vooral de bedoeling dat het zingen de mensen verbindt, dus veel plezier staat voorop en ook als je denkt niet zo goed te kunnen zingen, kom dan vooral wél, want het zal je gewoon goed doen!” aldus Germaine.

LEES OOK: Er komt een stripboek over het erfgoed van Goeree-Overflakkee!

De foyer van Het Diekhuus is open vanaf 13:30 uur. Om 14:00 uur start het muzikale programma. In de pauze en na afloop is er natuurlijk gelegenheid om met elkaar een drankje te doen in de foyer. De kelen moeten natuurlijk gesmeerd worden!

Foyer van het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 | Donderdag 13 september | Tijd 14.00 tot 15.30 uur | Toegang gratis | Meer info: www.leerenbeleef.nl

Reacties