Zomerse bookchallenge bekend

Foto: Pixabay; Congerdesign

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta daagt je uit om deel te nemen aan de Bookchallenge 2018!

Het kan lastig zijn om te beginnen aan een boek met een, voor jou, onbekende schrijver of een niet alledaags genre of onderwerp. Vaak grijp je toch weer terug naar wat al bekend is. Daar brengt Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta verandering in met de Bookchallenge! De Bibliotheek daagt je elke maand uit om een boek te lezen uit een genre wat je misschien niet zo snel zelf zou kiezen.

De Bookchallenge voor juli en augustus is bekend: Lees een boek met meer dan 400 bladzijden. (Of lees twee boeken met beiden meer dan 200 bladzijden).

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta helpt graag mee en heeft op al haar locaties een selectie “dikke boeken” voor je klaarstaan! Daarnaast worden er tijdens de zomerperiode extra (lees)challenges bekendgemaakt!

Op de Facebookpagina “Bookchallenge 2018” van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta kan er gediscussieerd worden over de boeken en kunnen er nog nieuwe leesideeën worden opgedaan.

LEES OOK: Ome Piet viert honderdste verjaardag met het hele dorp

Meedoen aan de Bookchallenge is gratis en verplicht tot niets. Een maand geen tijd/zin? Dan sla je toch gewoon een keer over? Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de Bookchallenge 2018, “like” dan de Facebookpagina en lees mee!

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta | Bookchallenge 2018 | Iedere eerste dag van de maand een nieuwe leesuitdaging | Meedoen is gratis en verplicht tot niets

Reacties