Zomerstop voor Let’s GO AUT!

Foto: PR

De jongerensoos Let’s GO AUT! houdt een zomerstop. Dit betekend dat er op de eerste vrijdag in juli en augustus geen soosavond zal plaatsvinden in de kantine van kringloopcentrum Goed voor Goed.

Maar niet getreurd, want op vrijdag 7 september 2018 gaat het nieuwe seizoen van de jongerensoos weer van start. En hoe! We zijn achter de schermen uiteraard druk bezig met voorbereidingen treffen, workshops uitzetten en nog meer puntjes op de i aan het zetten. Mede daardoor hebben wij behoefte aan extra vrijwilligers. Lijkt dit je leuk en wil je graag meer weten of wil je je als jongere opgeven voor de soos of als ouder/verzorger van een jongere meer informatie? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Het Jeugd Ondersteuningsteam (JOT) heeft, met ondersteuning door ouders en vrijwilligers, een jongerensoos opgezet. De soos heeft de naam Let’s GO AUT! gekregen en is bedoeld voor jongeren met (kenmerken van) autisme in de leeftijd van 13-20 jaar. Let’s GO AUT! ondersteund deze jongeren om hun sociale netwerk te vergroten en in een ongedwongen sfeer lotgenoten te ontmoeten.

LEES OOK: Campagne ‘Hoezo..? Goeree-Overflakkee!’ krijgt vervolg!

Reacties