Je kunt nu in Middelharnis Testen voor Toegang!

Foto: PR Middelharnis Centrum

Bijna alle coronamaatregelen zijn inmiddels losgelaten. Maar toch zijn er op sommige locaties nog een paar verplichtingen.

Door Sam Fish 

Zo moet je op de plekken waar meer dan 500 mensen naar binnen gaan zonder vaste zitplaatsen, Testen voor Toegang. Gevaccineerd of ongevaccineerd, iedereen moet een negatieve test kunnen laten zien. Dit geldt bijvoorbeeld in de nachthoreca en op festivals. Dit geldt niet voor doorstroomlocaties als beurzen of congressen.

Dat Testen voor Toegang kon nooit op het eiland. Daarvoor moest je minimaal naar Hellevoetsluis of Rotterdam. Maar daar is nu verandering in gekomen. In Middelharnis is namelijk een Testen voor Toegang locatie geopend! Deze is te vinden op de Westdijk 19. Je kunt hier terecht van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Diverse testen 

Je kunt bij deze Testen voor Toegang locatie terecht voor drie verschillende testen. Het gewone Testen voor Toegang voor nachthoreca en festivals is helemaal gratis. Maar je kunt er ook terecht voor een test die je nodig hebt om naar het buitenland te mogen reizen. Een PCR-test met reiscertificaat kost je € 49,- en een Antigeentest met reiscertificaat kost €33,-.

Een afspraak maken voor een test kan heel makkelijk door te bellen met 085-040 6030.

Testen voor Toegang Middelharnis
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen