RIVM meldt vandaag 223 nieuwe besmettingen op GO

Foto: Pixabay; Antonio_Cansino

Het RIVM heeft het coronadashboard aangevuld met de laatste nieuwe gegevens. We kijken naar de cijfers van donderdag 10 februari

Door Sam Fish 

Het RIVM meldt vandaag voor heel Nederland 86.862 nieuwe besmettingen. Dat zijn er 258 meer dan gisteren. Het wekelijks gemiddelde staat voor vandaag op 121.500 besmettingen per dag. En volgens het dashboard zijn er vandaag 15 mensen overleden aan de gevolgen van het virus.

Op Goeree-Overflakkee vandaag een kleine daling! Hier zijn vandaag 223 nieuwe besmettingen gemeld door het RIVM. Dat zijn er 73 minder dan gisteren. Toen werden er 296 besmettingen gemeld. Het wekelijks gemiddelde staat voor vandaag op 348 besmettingen per dag.

Wil je weten wat voor gegevens er nog meer worden verzameld rondom het virus? Check dan het coronadashboard!

LCPS  

Het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding heeft een update gedeeld. Zij melden dat er op dit moment 1513 coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen liggen. Dat zijn er 18 minder dan gisteren. Van hen liggen 198 patiënten op een intensive care-afdeling. Dat zijn er 8 minder dan gisteren. En op de reguliere COVID-afdelingen liggen op dit moment 1315 mensen. Dat is er 10 minder dan gisteren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen