Pink Party bij Nu ‘t Moment in Sommelsdijk

Foto: PR Nu 't Moment

Haal je meest flamboyabte outfit maar alvast uit de kast, op zaterdag 8 juni is er namelijk een Pink Party bij Nu’t Moment in Sommelsdijk.

Door Sam Fish

“Toen we hoorden dan Gay op Flakkee een prijs had gewonnen vonden we het wel een goed idee om dat te vieren met een feestje,” vertelt kroeg-eigenaresse Esther van den Berg. “Mijn collega Ilona en ik hebben Gay op Flakkee een berichtje gestuurd en zijn aan de slag gegaan. Ze waren super enthousiast.”

De avond wordt aan elkaar gedraaid door Spindoctor Ed die een speciale muzieklijst heeft samengesteld voor de roze avond. “Ik hoorde van de plannen voor het feest en heb meteen aangeboden om te draaien,” zegt Edwin Wendt. “Ik heb een volle agenda als het gaat om feestjes, maar soms moet je iets doen voor een goed doel, vind ik. Daar is aandacht voor de LHBT+-gemeenschap een goed voorbeeld van. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Prijzen

Behalve een gezellig feestje zijn er ook meerdere bingorondes en staat er een goodiebag klaar, zo lang de voorraad strekt. “Maar dat is niet alles,” laat Esther weten. “We regelen een leuke prijs voor de persoon die het meest flamboyant gekleed is. Wat die prijs is houden we nog even geheim.”

En ondanks die prijs is er geen dresscode. “Als dresscode hebben we gezegd ‘je mot mar kieke, met een toefje roze’. We willen mensen niet op onkosten jagen voor een outfit. En niet iedereen voelt zich prettig bij zo’n outfit en dat is ook weer niet de bedoeling. Het moet wel leuk blijven. De Pink Party wordt een avond vol openheid en gezelligheid waar iedereen 100 procent zichzelf mag zijn.”

Pink Party

De Pink Party vindt plaats op zaterdag 8 juni bij Nu ’t Moment aan de Westdijk in Sommelsdijk en duurt van 20.30 tot ongeveer 02.00 uur. Het feest wordt georganiseerd naar aanleiding van de Winq Diversity Awards die Stichting Gay op Flakkee eerder dit jaar in ontvangst mocht nemen. Zij kregen deze voor het ontmoetingscafé dat ze elke eerste maandag van de maand organiseren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen