MKB-deal digitalisering ZH Delta ondertekend

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

Op vrijdag 28 januari vond tijdens een digitale bijeenkomst de ondertekening plaats van de MKB-Deal digitalisering Zuid-Hollandse Delta.

Gedeputeerde van de provincie Willy de Zoete was hier ook bij aanwezig. En met de ondertekening werd het officiële startsein gegeven aan de MKB-deal. Deze deal ondersteunt ondernemers in de regio bij één van de belangrijkste uitdagingen van deze tijd: digitalisering.

Extra zetje 

Vanaf maandag 17 januari kunnen MKB-ondernemers in de regio gebruik maken van de deal. Die geeft hulp bij drietal diensten op het gebied van digitalisering. Dat is een voucherregeling, coaching en/of webinars & masterclasses. Tijdens de bijeenkomst onderschreven partijen het belang van deze steun aan ondernemers in de regio. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. En dat heeft grote gevolgen voor onze economie en samenleving. Daar wordt met deze MKB-deal actief op ingespeeld.

“Onze regio is rijk aan innovatieve en doortastende ondernemers. Daar zijn we trots op,” zegt Paul Boogaard, wethouder in de Hoeksche Waar. “Het is mooi dat we met deze MKB-Deal hen kunnen helpen bij de digitalisering van hun onderneming. En dat doen we samen. De MKB-deal is een prachtig voorbeeld van de kracht van samenwerking in de Zuid-Hollandse Delta!”

Website 

Tijdens de online bijeenkomst gaf Peter Nagelkerke een presentatie. Hij is werkzaam bij MKB Rotterdam en sprak over de inhoud en meerwaarde van de MKB-deal. Daarna was het tijd om de nieuwe website van de deal te lanceren. Op die website kunnen ondernemers meer informatie vinden over de diensten. Ook kunnen de diensten daar direct aangevraagd worden.

Ondernemers in de regio worden van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op deze website. Daar kunnen ze zien wat de MKB-deal voor hen kan betekenen!

Motor 

Gedeputeerde Willy de Zoete sprak tijdens de bijeenkomst haar enthousiasme uit over de gesloten MKB-Deal. “Het Midden- en Kleinbedrijf is de kurk waar onze economie op drijft. Ik ben daarom blij met de vliegende start van deze MKB-Deal Digitalisering. Als je samenwerkt, kun je écht van elkaar leren!”

Met de MKB-Deal Digitalisering Zuid-Hollandse Delta ondersteunen de gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Nissewaard, Westvoorne, MKB Rotterdam Rijnmond samen met de provincie Zuid-Holland de MKB-ondernemers in het digitaliseren van hun onderneming.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen