Viering 5 jaar Windpark de Krammer op 18 mei

Foto: Windpark Krammer

Om haar 5 jarig bestaan te vieren organiseert Windpark Krammer op zaterdag 18 mei een open dag voor de omgeving.

Iedereen is die dag welkom om het windpark te bezoeken. Er is dan van alles te beleven. Kom tijdens de presentatie van directeur Marlies Sikken meer te weten over het windpark en wat Windpark Krammer zo uniek maakt. Neem een kijkje op de begane grond van een windturbine en leer hoe een windturbine werkt.

Maar er is meer! Met de VR 360 graden experience neem je een kijkje bovenin de windturbine en klim je op de turbine om van het prachtige uitzicht te genieten! De allerkleinsten kunnen knutselen en geschminkt worden. Wie jarig is trakteert, dus voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. “We organiseren deze dag om iedereen de kans te geven meer te leren over ons windpark. Maar ook over hoe belangrijk duurzame energie is voor onze toekomst. Het is interessant voor jong en oud”, vertelt directeur Marlies Sikken.

Kom langs

Het is ook zeker de moeite waard om na je bezoek aan het windpark de uitkijktoren te beklimmen. Je hebt daar een prachtig uitzicht over de omgeving en het windpark. De open dag duurt van 10.30 tot 15.30 uur en vindt plaats naast de Krammer Uitkijktoren aan de Krammersluizen bij windturbine 32. Met regen is rekening gehouden.

open dag windpark krammer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen