Streekmuseum is op Tweede Paasdag gewoon open

Foto: Streekmuseum GO

Voorheen was het Streekmuseum Goeree-Overflakkee gesloten op Tweede Paasdag. Maar dit jaar komt daar verandering in! Je bent vandaag meer dan welkom!

Aan de ene kant is er het groeiende aantal toeristen die ons eiland bezoekt. Aan de andere kant heeft het Streekmuseum steeds meer landelijke bekendheid gekregen. De historische VR-beleving van de Watersnoodramp zette het museum landelijk op de kaart. Er kwam aandacht voor in de landelijke media én het werd genomineerd voor een Gouden Kalf!

Maar natuurlijk was er de afgelopen jaren ook het nieuws over de gevonden muntschat. Het was de grootste Middeleeuwse muntenschat van Nederland. En die vind je gewoon terug in het Streekmuseum in Sommelsdijk!

Open met Pasen en Pinksteren

Het was dan ook een goede reden voor het bestuur om eens na te denken over openstelling met Pasen. En ze hebben een besluit genomen. Sowieso dit jaar is het Streekmuseum geopend op Tweede Paasdag. Je kunt er terecht tussen 14.00 en 17.00 uur.

Maar dat is nog niet alles! Ook op Tweede Pinksterdag kun je je uitleven in het museum! Wil je liever buiten openingstijden het museum bezoeken? Neem dan contact op met het museum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen