Dit is de Bestseller Top 60 van week 31 in 2021

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 31 in 2021.

De doodgeschoten misdaadjournalist Peter R. de Vries is de Bestseller top 60 binnengekomen. Zijn boek ‘Een moord kost meer levens’ kwam al uit in 1994, maar staat deze week op de zevende plek. In het boek wordt het waargebeurde verhaal van Paul Spruit verteld. De vader van Paul werd gearresteerd voor een dubbele kindermoord in Amsterdam.

De top drie is verder grotendeels hetzelfde gebleven. Esther Verhoef blijft de lijst aanvoeren met haar boek ‘De Nachtdienst’. ‘Ik ga leven’ van Lale Gül is ook op haar tweede plek blijven staan. En de biografie over Johan Derksen is terug naar de derde plek gestegen.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Esther Verhoef – De Nachtdienst
  2. (2) Lale Gül – Ik ga leven
  3. (4) Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman – Derksen
  4. (5) Suzanne Vermeer – Dwaalspoor
  5. (7) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  6. (9) Mark Tuitert – DRIVE. Train je stoïcijnse mindset
  7. (-) Peter R. de Vries – Een moord kost meer levens
  8. (18) Roxane van Iperen – ’t Hooge Nest
  9. (8) Karin Slaughter – Valse getuige
  10. (12) Susan Smit – De heks van Limbricht

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.