Let op! Houten Kaap zoekt superhelden

Foto: Nicoline Rodenburg

Strandtheater Houten Kaap is op zoek naar superhelden! Alle superhelden uit de regio worden opgeroepen om zaterdag 6 april om 11.00 uur in hun mooiste outfit naar de super grappige voorstelling Superloeser van jeugdtheatergroep Lefkop te komen.

Onder alle jongens en meisjes die verkleed naar het theater komen worden mooie prijzen verloot.

‘Superloeser’ is een dolkomisch spektakel voor kinderen vanaf 5 jaar over superhelden en superkrachten. Het is een interactieve voorstelling die ook voor de volwassenen heel grappig is. De hoofdrolspeler in het verhaal is Joyce. Joyce zit op de superheldenschool. Anders dan de kinderen in haar klas kan zij niet onzichtbaar worden of gebouwen optillen. Haar superkracht is dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten en daar heb je natuurlijk helemaal niets aan. Ook thuis voelt ze zich minder dan een ander. Haar zus doet het veel beter op school en pest Joyce de hele tijd. Gelukkig komt er toch een moment dat Joyce kan bewijzen dat ze ergens goed in is en dat haar superkracht toch weleens van pas komt!

Tickets voor deze voorstelling op 6 april om 11.00 uur kosten €12,75 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl of te koop bij de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin en Vakantiepark De Klepperstee en via VVV Goeree-Overflakkee.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen