RIVM meldt vandaag 160 nieuwe besmettingen op GO

Foto: Pixabay; Geralt

Het coronadashboard is door het RIVM aangevuld met de laatste nieuwe gegevens. We kijken naar de cijfers van maandag 7 maart.

Door Sam Fish 

Het RIVM meldt voor heel Nederland vandaag 64.107 nieuwe besmettingen. Dat zijn er 2687 minder dan gisteren, wat heel mooi is. Het wekelijks gemiddelde staat voor vandaag op 58.582 besmettingen per dag. Daar zitten we helaas nog wel boven. Volgens het dashboard zijn er sinds gisteren 5 mensen overleden aan de gevolgen van het virus.

Op Goeree-Overflakkee geen daling vandaag. Hier zijn sinds gisteren 160 nieuwe besmettingen geregistreerd. Dat zijn er 98 meer dan gisteren. Het wekelijks gemiddelde staat voor vandaag op 124 besmettingen per dag.

Wil je weten wat voor gegevens er nog meer worden verzameld rondom het virus? Check dan het coronadashboard!

LCPS  

Het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding heeft een update gedeeld. Zij melden dat er op dit moment 1486 coronapatiënten in het ziekenhuis liggen. Dat zijn er 118 meer dan gisteren. Van hen liggen 161 patiënten op een intensive care-afdeling. Dat zijn er 4 meer dan gisteren. Op de reguliere COVID-afdelingen liggen op dit moment 1325 mensen. Dat zijn er 114 meer dan gisteren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen